Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije

Jana krade Boženinu uniformu i odluči zavesti Krunu kako bi došla nazad do zemlje, ali joj ne uspijeva. Pero ludi zbog toga, ali i dalje je u planu s Daliborom da ukradu gaće sv. Dizma od Krune, što im nikako ne uspijeva. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Jure pokušava otkupiti zemlju od Krune, no on to odbija. Odlazi na zemlju i tamo zatiče psa s gaćama sv. Dizme. Psa je iz dućana pustio Dalibor nakon što ga je Pero „udomio“ jer je mislio da je pojeo gaće. Branko hvata Marka i ipak ga vodi na policiju, ali moli Boženu da povuče neke veze i pomogne Marku dobiti najmanju moguću kaznu. Ankica, zahvalna što je Marko živ, na sugestiju Srećka, odluči klečeći hodočastiti. Pozove sa sobom i Violetu, ali ona je odlučno odbije.Srećko otkriva Dadi što ima Beba – snimku provale na kojoj se vidi njegovo lice. U mjestu se pojavljuje misteriozni lopov. Beba ostaje bez najdraže kobasice, Violeta bez perike, Mile bez pendreka, a Branko bez novog sata, koji je dobio od Jure.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Seriju "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Nove epizode serije gledajte prije emitiranja na televiziji na Nova Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju