Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije

Ljubo ponovno bježi, te ga vidi šokirana Jana koja zahtjeva od policije da ga nađu. Božena i Kruno je pokušavaju uvjeriti da umišlja da je Ljubo živ. No, Jana je sve sigurnija da je vidjela Ljubu i angažira Milu da ga pronađe. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Mile zaključi kako je najsigurnije da iskopaju Ljubino tijelo. Božena je u nevolji i hita zaustaviti Milu te pronađe njega i Zokija na Ljubinom grobu. Božena odluči privesti Milu kako ne bi otkrio da u lijesu nije Ljubo.
Nakon što biskupu objave kako su vidjeli i fotografirali Svetog Dizmu, biskup Dalibora, Peru i Violetu proglašava vidjelicama.Vidjelice koriste svoj novi položaj za promidžbu i prodaju, a Ankica ih pokuša prokazati.Kada Dada dozna da biskup ima fotografiju lažnog Svetog Dizma pokušava se domoći fotoaparata skupa s Ankicom koja isto želi dokazati da su vidjelice lažne. Srećko i Dada su ljuti kada shvate da je krađa fotoaparata bila uzaludna jer je biskup izvadio film.
Biskup susreće Ljubu koji se pravi da je Dizma pa Biskup doživi srčani udar.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Seriju "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Nove epizode serije gledajte prije emitiranja na televiziji na Nova Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju