Sudjelujte u anketi - čeka vas težak izbor!

Domaću glumicu Martinu Stjepanović publika je imala priliku upoznati kroz nekoliko različitih projekata Nove TV. Od uloge Goge Biškup u seriji "Čista ljubav", Slavice u seriji "Zlatni dvori", Lidije Masle u seriji "Na granici", požrtvovne lokalne liječnice Jelene u seriji "Drugo ime ljubavi", pa sve do šarmantne krčmarice u aktualnoj hit-seriji "Dar Mar".   

U popularnoj seriji "Dar Mar" simpatična glumica utjelovila je Suzanu, Jurinu i Spomenkinu kćer. Suzana je samostalna i odvažna, jednostavno žena sa stavom i nenadmašnim šarmom. Od mame je pokupila integritet i jasan stav te ne brine za mišljenja drugih. Svjesna svoje ljepote, ali i ženstvenosti, samopouzdanje joj je najjača vrlina. Jednostavno je uvjerena da može napraviti što god želi, te se tako i ponaša.

Glumica često na svom instagramu dijeli zanimljive trenutke sa seta serije, ali i iz privatnog života. Na toj društvenoj mreži ima gotovo 47 tisuća vjernih pratitelja.  


 

Glumičin kolega sa seta serije "Dar Mar" ovako je komentirao njihovu suradnju: "Na tom setu osjećam se kao doma i onda se strašno lako igrati, što je osnova za kvalitetu ovakvog proizvoda. Napokon me spojilo s Martinom Stjepanović, već dugo to oboje priželjkujemo i jedva čekam gdje će naša priča u seriji ići."

Quiz Maker - powered by Riddle

Seriju „Dar Mar“ pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Epizode prije emitiranja na televiziji pogledajte na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju