Popularni glumci samo za kamere NoveBuzz

Dramska serija "Dar Mar" s elementima humora prati dogodovštine neobične šefice najmanje policijske postaje u državi - Božene - i njenih kolega policajaca, Branka i Željka, te umirovljenog policajca Milu, u jednom malom, mirnom i pitoresknom mjestu bez signala, koje kao da je zaglavilo u nekom prošlom, boljem vremenu.

Omiljeni glumci samo za kamere NoveBuzz podijelili su s gledateljima neke od najzanimljivijih trenutaka sa seta humoristične serije "Dar Mar" koja je nedavno završila sa snimanjem

Simpatičnog i talentiranog glumca Marka Braića upoznali ste kako Luku iz serije „Na granici“, uživali ste u njegovim nastupima u showu „Tvoje lice zvuči poznato“ i sada ga gledate kao nestašnog Zorana Mikulića (Zokija) u omiljenoj seriji „Dar Mar“.Koliko on i Zoki imaju sličnosti, koje tri želje bi Marko, pošto po to, htio ostvariti i koju bi to hollywoodsku glumicu htio tetovirati – saznajte u urnebesnom videu:

Sjajna glumica Katarina Madirazza, koju gledate kao inteligentnu i neobičnu djevojku Daliborku Grob u seriji Dar Mar, ispričala nam je urnebesne anegdote sa snimanja serije, otkrila je tajnu kako je dobila ulogu Daliborke, ali i s kojim bi holivudskim glumcem snimila ljubavnu scenu. Ne propustite pogledati zabavni POP kviz:

Simpatična Katarina riješila je i kviz upravo o obitelji Grob otkrivši sličnosti i razlike s omiljenim likom Dade:

Sjajnog glumca Slavka Sobina imali ste prilike gledati u omiljenim domaćim serijama, „Na granici“ i „Drugo ime ljubavi“. U seriji „Dar Mar“ Slavko utjelovljuje šarmantnog bivšeg muža zgodne Suzane. Kako se Slavko snašao ispred kamera NoveBuzz, koje su mu bile prve reakcije na ovu ulogu i koju je pjesmu s guštom zapjevao – pogledajte u videu:

Sjećamo ih se još kao sestara iz serije „Na granici“, ali ne prestaju oduševljavati ni u omiljenoj domaćoj seriji „Dar Mar“ u kojoj također glume sestre. Saznajte kako su se Martina i Lucia zapravo upoznale, tko je bio njihov prvi celebrity crush i kako to da ponovno glume sestre:

Urnebesni policijski duo iz serije Dar Mar, Branko i Željko, kada nisu na dužnosti postaju Fabijan Pavao Medvešek i Roko Sikavica.Dečki su se za NovuBuzz hrabro prihvatili izazov i prisjetili se situacija koje su im bile prve u životu, ali i na snimanju:

Nove avanture Dizmovčana u omiljenoj seriji „Dar Mar“ pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Epizode prije emitiranja na televiziji pogledajte na Novoj Plus!  

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju