Vladimir Posavec-Tušek u seriji "Dar Mar" utjelovio je Stipu Mahera

Talentirani glumac Vladimir Posavec-Tušek osvojio je simpatije publike još u seriji "Kud puklo da puklo" gdje smo ga gledali kao Daria Žeravicu, računovođu koji je u Oštrovac došao sa ženom Mirandom i kćerkama iz prvog braka Sarom i Tinom zbog skrivenih dijamanata. 

Nakon ove zanimljive uloge, Vladimira smo gledali kao negativca Karla Krpana u popularnoj seriji "Drugo ime ljubavi" Karlo je Sašin otac, poduzetnik i moćna figura u opadanju s mutnom prošlošću i nekoliko brakova iza sebe. 

 

Trenutno ovog briljantnog glumca gledamo u popularnoj seriji "Dar Mar" gdje je utjelovio Stipu Mahera zvanog Casanova. Stipe Maher je liječnik, mornar i šarmer starog kova, omiljen u svakom društvu. Posvetio je život potrazi za avanturom, putovanjima.  Pod osebujnom površinom, Stipe Maher krije mnoge tajne - u stalnom bijegu od prevarenih muževa čijim ženama je srca lomio, a jedna od njegovih „žrtava“ bila je i mlada Ankica koju u seriji ''Dar Mar'' tumači glumica Jasna Odorčić s kojom je dobio sina Željka (Roko Sikavica).

Pogledajte kako se ovaj glumački par snašao ispred kamera Nove BUZZ:

Najzanimljivije trenutke u kojima se našao Stipe pogledajte u galeriji:

 

Seriju „Dar Mar“ pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju