Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Koliko god se svi trudili da Ilija ne stane pod fresku i slika se, on se ipak namjesti pred freskom, skine zastavu s nje i svi mještani ostanu zgranuti. Na fresci je ispisano – "Rafo do Tokija".
Rafo preuzme odgovornost za uništenu fresku. Ilija ga pred novinarima napadne.

Ankica i Spomenka su uvjerene da će 'njihova' torta pobijediti, a Ivanka je sigurna u svoju pobjedu, tim više što je s Violetom u dogovoru da napravi lošu tortu. Budući da nemaju žiri, Ivanka predlaže svoju, a Spomenka svoju djecu. No pojave se Jana i Pero i na kraju oni bivaju proglašeni za žiri.

Ivanka obrani Ilijinu čast pred novinarima, onda ih vodi na natjecanje u tortama gdje je sigurna u pobjedu… Međutim, Spomenkinu proglase najboljom. Ivanka kreće u napad… Spomenka joj zabije tortu u glavu.
Gabrijel očekuje novce od Ilije za zvono, govori Rafi da im je ovo zadnji dan u Dizmovu, mogu se i zabaviti.

Željko i Anđela se gube po šumi, dok ih Dugi i Žana traže… Kad počne oluja, Anđela ga vodi u tajno skrovište… Oslobodi ga lisica i govori mu da bježi i ne brine za nju… Željko odlazi, onda čuje Anđelin vrisak, i nalazi je u nesvijesti.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Novu sezonu serije "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju