Osvojili su nas u ulogama policajaca, Branka i Željka!

Popularni glumci, Fabijan Pavao Medvešek i Roko Sikavica iz dana u dan gledateljima donose novu dozu zagarantirane zabave i smijeha u seriji "Dar Mar". Upoznali smo ih u ulogama policajaca Željka Mahera i Branka Tabaka

Iako su donedavno bili pod autoritetom nadređene im Božene (Ksenija Pajić), najmanju policijsku postaju na svijetu, onu u Dizmovu trenutno vodi upravo Željko Maher.

Prije samog emitiranja serije "Dar Mar", popularnog glumca Fabijana Pavla Medvešeka rijetko ili gotovo nikad nismo susretali s brkovima, a imidž koji idealno pristaje policajcu Branku, glumac je odlučio nositi i privatno.

 

 

Ono što će posebno iznenaditi gledatelje, zasigurno je nevjerojatna razlika imidža Željka Mahera te glumca koji ga je i utjelovio, Roka Sikavice, kojeg smo u seriji navikli viđati bez brade te s nešto drukčijom, jednostavnijom frizurom.

 

 

Mladi se glumac u ulozi Željka Mahera svim silama trudi osvojiti djevojku Milenu (Lucia S. Glavich Mandarić) koja je u njega zaljubljena još od djetinjstva. Ipak, njezino osvajanje ne polazi mu za rukom zbog njegove nespretnosti, a možda i nekih potpuno krivih koraka.

Koliko su se Roko i Lucia na setu povezali, svojim obožavateljima nerijetko pokažu i na Instagramu, objavljujući zajedničke zabavne trenutke sa snimanja.

 



Urnebesnih trenutaka ovih dvaju likova, prisjetite se u galeriji:


Složiti ćete se kako bi bilo teško zamisliti Dizmovo bez zabavnih policajaca Željka i Branka, koji nas nastavljaju nasmijavati svakog radnog dana u večernjem terminu na Novoj TV! Seriju "Dar Mar" prije emitiranja na televiziji pratite i na Novoj Plus!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju