Gledatelje Nove TV svakodnevno nasmijava u urnebesnoj ulozi Dalibora Groba, u seriji "Dar Mar".

Među vrhunskom ekipom koja gledatelje svakoga radnoga dana okuplja ispred malih ekrana, našao se i popularni domaći glumac Draško Zidar. Draška smo u seriji upoznali u ulozi "nesvakidašnjeg lika iz malog mjesta", Dalibora Groba.

Dalibor Grob lokalni je pogrebnik, vječno u strahu od oskudice, plašljiv i pehist. Njegovu, možda i najpopularniju dizmovačku obitelj čine supruga Violeta te kćeri Daliborka i Linda. Naslijedio je obiteljski posao koji je još njegov pradjed Borko pokrenuo, a i dan danas se ispovijeda pradjedovoj slici jer mu je on najveći uzor u životu. Dalibor je osoba koja stalno štedi novac za 'crne dane'. Iako je znatno materijalističan lik, gledatelji su kroz seriju "Dar Mar" prepoznali kako je Dadi Grobu ipak obitelj na prvom mjestu!

Iako nije pretjerano aktivan na Instagramu, ovaj popularni glumac svojim originalnim objavama doista uspjeva iznenaditi, ali i nasmijati pratitelje. Tako je prošlog tjedna objavio fotografiju iz mlađih dana gdje možemo primijetiti da osim glume, Draško Zidar krije strast i prema glazbi.

 

 

Poznati je glumac nedavno u intervjuu za IN Magazin priznao da je "najpoznatije brkove Dizmova" pustio samo zbog snimanja serije te da inače nije imao naviku nositi brkove. Osim toga, otkrio je i sličnosti između lika kojeg glumi i njega samoga, a više o tome pročitajte ovdje.

Nove avanture Dalibora Groba, njegove obitelji, ali i ostalih Dizmovčana, ne propustite pratiti i sljedećeg tjedna kada vas očekuje nova doza zabave, u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode serije "Dar Mar" pogledajte odmah, besplatno na novatv.hr!

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju