Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Gabrijel pristaje sudjelovati u planu Dugog, Tine i Žane samo ako bude glavni i vodi operaciju. Željko također pristaje na plan i odlučuje im pomoći. Dada je sve sumnjičavija u vezi Gabrijela. Sama istražuje Gabrijela, pronalazi njegovu obiteljsku fotografiju te shvaća da nije onaj za kojeg se predstavlja. Dada moli oca da joj pomogne razotkriti Gabrijela. Dalibor shvaća da mu je kći zaljubljena i odlazi s njom u stanicu, gdje Dada pretražuje policijske dosjee, no ne uspijeva pronaći oca Gabrijela jer mu ne zna prezime, a i zatekne ih Nino.

Ilija i Jure dolaze na obračun. Krenu s prepucavanjem, a zatim se pokušaju fizički obračunati, ali to ubrzo krene po krivu. Jure misli da će izgubiti palac i tjera Iliju da ga vodi u bolnicu, ali Iliju ukoči vrat. Na koncu ih oboje napadnu mravi.
Rafo je u panici jer Božena zbog njega želi prodati kuću, a Ilija ga odvesti u Munchen na operaciju, pa pokušava ukrasti Ilijin auto da ga proda. On i Nino umalo se obojica uvale u probleme kad ih uhvate Medo i Ban, policajci od Crnog.

Seriju "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju