Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije

Dada je Mileni prokazala Srećka, misli da je perverznjak i da je zaljubljen u Violetu. U svoje sumnje postane i sigurna kada vidi kako Violeta s njime koketirala nasred Dizmova! Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije:

Dalibor uz pomoć Pere doznaje da se blago nalazi na Ljubinoj zemlji, no kad ih tamo pronađe Jana, zaposli ih kao kopače zemlje za sadnju aronije. Željko se pak upisuje u karate klub taman kad Milena odlazi. Ankica se skriva u ordinaciji, dok drugi misle da je u Veneciji, a Kruno joj se pridružuje. On pak opet upada u sukob s Boženom, nakon što ga ona zatekne kako spava s Ankicom u ambulanti, a on iskoristi priliku da Boženu učini ljubomornom. Kruno se uspije sukobiti i sa Jurom, što rezultira Jurinim slanjem inspekcije te zatvaranjem ambulante. Nakon što Violeta zatekne Ankicu na izlasku iz ordinacije, Ankica se još dublje ukopa u laž izmislivši kako joj je zaručnik završio u bolnici. 

Najzanimljivije trenutke koji vas očekuju pogledajte u galeriji:

Seriju "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Nove epizode serije gledajte prije emitiranja na televiziji na Nova Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju