Sudjelujte u anketi!

Dada je u drugoj sezoni serije drastično promijenila imidž. No, ono što se nije promijenilo je njezina privlačnost prema muškarcima u crnom – svećenicima.

Još u prvoj sezoni spontano ulazi u romansu sa svećenikom Srećkom.
Podsjetimo se kako je do toga došlo:

Dada nagovori Srećka da pomognu Mileni u odluci s kime želi biti – Željkom ili Trkuljom. Naprave romantičnu atmosferu u župnom dvoru te pozovu Trkulju i Željka, ali u različitim terminima, s planom da ih Milena obojicu poljubi. Dada nakon svega poljubi Srećka i to slučajno vidi Pero: 

Grobovi saznaju za njihov poljubac. Violeta je zgrožena jer ne želi imati ništa sa Zlonogama, a Dalibor nakon prvotnog šoka konfrontira Srećka, ljut što odbija njegovu kćerku. Dalibor shvaća da Dada zbilja voli Srećka. 

Njihova ljubavna priča se zapliće kad biskup Srećka odluči poslati na misionarski put u Afriku. Dada mu se odluči pridružiti usporkos protivljenju mnogih. Romansa zavšava kada Dadu deportiraju iz Afrike zbog neprimjerenog ponašanja. 

 

U drugoj sezoni Dada se rješava uspomena na Srećka i s tatom iskopa rupu i zakopa svoju prošlost. Uto Gabrijel projuri motorom tražeći Rafu koji je pobjegao. Polako se počinju rađati i razvijati simpatije između Dade i Gabrijela bez obzira na činjenicu što se on predstavlja kao svećenik, iako to uopće nije.

Dada je sve sumnjičavija u vezi Gabrijela. Sama ga istražuje, pronalazi njegovu obiteljsku fotografiju te shvaća da nije onaj za kojeg se predstavlja. Dada moli oca da joj pomogne razotkriti Gabrijela. Dalibor shvaća da mu je kći zaljubljena i odlazi s njom u stanicu, gdje pretražuju policijske dosjee, no ne pronalaze ništa jer mu ne znaju ni prezime. Na kraju je Rafo taj koji Dadi priznaje da je Gabrijel njegov brat i da su u Dizmovo došli skupiti novac za liječenje njihove sestre Anđele. 

Sad kad su sve karte na stolu, njihova ljubavna priča tek počinje

Zanima nas s kim joj je kemija po vašem mišljenju jača – ona s pravim svećenikom Srećkom ili s lažnim svećenikom Gabrijelom?

Odgovorite nam u anketi:

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 Najzanimljivije trenutke tjedna pogledajte u galeriji:

 

 

Seriju "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju