Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije!

Ankica se obračunava s Violetom koja je prodala njene prljave tajne novinarima, a Beba joj pomaže da ispadne svetica. Beba ucjenjuje Juru nakon što je Ankica čula preko motorole od Svetog Dizme da je Jure Sotona. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije:

Pijani Ljubo se javlja Ankici preko Boženine motorole te govori kako su ga oteli plavi anđeli, a Kruno ga predstavlja Ankici kao Svetog Dizmu. Ankica dolazi u postaju i obznani kako joj se javio Sveti Dizma preko motorole. Božena shvaća da je možda u nevolji zajedno s policajcima. Ankica se obračunava s Violetom koja je prodala njene prljave tajne novinarima, a Beba joj pomaže da ispadne svetica.

Pero i Dalibor i dalje profitiraju od hodočasnika naplaćujući ulaz u grad te prodajući lažne relikvije. Željko pokušava zavesti Milenu. Ona isprve misli da je Željko romantičan, no kad shvati da je njemu samo do seksa, naljuti se na njega. Biskup je zabrinut jer Ankica gubi vjeru i odlučuje ucijeniti Dalibora te traži od njega da glumi prosjaka kako bi ga Ankica "iscijelila". 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Seriju "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV! Nove epizode serije gledajte prije emitiranja na televiziji na Nova Plus.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju