Sudjelujte u anketi!

Željko saznaje da Milena ipak nije spavala s Trkuljom te se kreće nadmetati s njime za njezinu naklonost. No, Milena ih obojicu izbjegava. Spomenka i Suzana odlučuju pomoći Mileni. Po Suzaninom i Spomenkinom nagovoru, Željko i Trkulja ulaze u natjecanje kako bi pridobili Mileninu ljubav. Spomenka savjetuje Trkulju, a Suzana Željka. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije:

A tko uistinu zaslužuje Milenu? Pokažite vaše mišljenje u anketi:

Quiz Maker - powered by Riddle

Pero ponovno krade Juri urnu s maminim pepelom. U panici i bijegu pred Jurom, Pero pepeo smješta u mlinac za papar koji završi na janjetini kojom Beba kupuje glasove mještana.

Kada shvati da Beba vodi u utrci za načelnika, župan joj ponudi suradnju. Ankica shvaća da je Beba naumila biti načelnica, ali i da planira opaku suradnju sa županom baboubojicom pa moli Brkljače da spriječe Bebu. Oni angažiraju i Milu te zajednički dogovaraju plan i odlučuju pomoću prislušnog aparata otkriti naum župana i Bebe.

Najzanimljivije trenutke koji vas očekuju pogledajte u galeriji:

Seriju „Dar Mar“ pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Epizode prije emitiranja na televiziji pogledajte na Novoj Plus!  

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju