Čeka vas težak izbor!

Svakodnevne zgode i nezgode omiljenih junaka serije "Dar Mar" posebno simpatičnima učinili su ljubavni parovi. Romantični trenuci, ali i prepirke čine jedinstvenima svaki od dizmovačkih parova. Jedno je sigurno, izbor je težak jer svaki par ima svoj poseban šarm koji dizmovačku ekipu čini posebnom! No, postoji li onaj koji je  posebice osvojio vaše simpatije?

 

Jesu li to stari/novi bračni parovi koji su svojoj ljubavi dali drugu priliku Suzi i Siniša, Ankica i Stipe te Spomenka i Jure ili možda prekrasni mladenci i budući roditelji Željko i Milena? Novopečeni roditelji koji su se našli u čudnom ljubavnom trokutu Seka i Branko, par koji povezuje jedan poljubac i zajednički put u Afriku - Dada i Srećko ili tek zaručeni Jana i Pero? Možda je riječ o nekom od parova koji bilježe čitav niz godišnjica braka poput Violete i Dalibora ili Ivanke i Ilije? 

Dok iščekujete novu sezonu omiljene serije prisjetite se svih neodoljivih ljubavnih parova serije i odaberite onaj koji je posebno osvojio vaša srca!

Quiz Maker - powered by Riddle

Najzanimljivije trenutke finalne epizode pogledajte u galeriji:

Propuštene epizode serije "Dar Mar" pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju