Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije

Baba Beba je prijavila Željku da je Ljubo kod njih u kući. No, nitko joj ne vjeruje, pa je Ankica odvede Kruni na pregled. Kruno saznaje što je Beba vidjela pa, kako bi zaštitio Boženu, slaže da Beba možda zaista ima nekih problema s glavom. Pogledajte što vas očekuje u epizodi:Jure odlazi kod Božene pitati kako napreduje potraga no zatekne ju u spavaćici usred dana. Dolazi do nezgode i Boženu kopča grudnjaka pogodi u oko.
U međuvremenu, Željko se žali Boženi da Beba viđa Ljubu po kući, misleći da je to zato jer nije normalna. Božena posumnja da Beba govori istinu i odlučuje da mu pretraže kuću.

Kod Maherovih zaista nađu Ljubine tragove, ali ne i Ljubu. On se sakrio kod Grobovih koji Daliboru priređuju rođendansko iznenađenje.
Za to vrijeme, Jure se sa Suzanom bacio na organizaciju dobrotvornog eventa na kojem kani skupljati novac za Ljubinu otkupninu. 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Novu seriju "Dar Mar" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV! Nove epizode serije gledajte prije emitiranja na televiziji na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju