Najviše ga brinu tropske kiše

Damjan se smatra fizički spremnim za Survivor. Najviše će mu nedostajati su obitelj i prijatelji. Misli da mu oskudica hrane neće predstavljati problem, više ga brine kako će reagirati na tropske kiše. Nada se da u njegovom timu neće biti nesloge kao što je to bilo prošle sezone, a za sebe kaže da je uvijek spreman za dogovor.

Damjan Puljić rodom je iz Bosne i Hercegovine i dolazi iz grada Čapljine. Po zanimanju je magistar strojarstva. Strastveni je ljubitelj sporta, a najčešće se bavi aktivnostima poput rekreativnog trčanja i vježbanja u teretani. Za Damjana je najvažnije biti okružen ljudima koji su mu bliski, budući da je izrazito društvena osoba. Spreman je suočiti se s izazovima koje mu donosi Survivor i iskoristiti svoje vještine i snagu kako bi u natjecanju dogurao što dalje.

 

 

„Osjećam uzbuđenje jer će se moj dječački san ostvariti. Ima naravno tu malo i nervoze jer ne znam što me čeka tamo, ali sam spreman na sve i mislim da sam dobro i fizički i psihički pripremljen“. Više o Damjanu pročitajte na portalu showbuzz.hr.

Novu sezonu Survivora pratite od ponedjeljka, 4. ožujka na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju