Tko će zaboraviti uključiti kuhalo za vodu i umanjiti si šanse za prolazak dalje?

 Došao je red i na tim Damira Tomljanovića da u izazovu ''follow the chef'' pokaže kojih će sedam kandidata, koji su dobili njegovu pregaču, ući u MasterChef vilu. ''S vremenom sam shvatio da je Damir jedan stručan chef i da vrijedi najviše od svih'', rekao je Mario Tomas. ''Mislim da se od njega može puno naučiti i zato sam sretna i oduševljena što sam dobila priliku biti u njegovom timu'', kazala je Lora Cepetić prije izazova.

Prije nego im je objasnio pravila izazova, Damir ih je dodatno motivirao. ''Želim da uživate u ovom iskustvu, da učite, ali ako ne pobijedite, nemojte očajavati. Kad MasterChef prođe, svatko do vas će imati jako dobar start i uvid u to kako profesionalni kuharski svijet izgleda'', poručio im je chef na početku te napomenuo da su u kuhinji, naročito prilikom izazova, jako bitni vrijeme i organizacija.

''Prije dolaska u MasterChef dobila sam otkaz na poslu i jako mi je stalo do toga da prođem dalje'', kaže Emina Bajramović, jedna od osam članova Damirova tima koja će u izazovu pokušati izboriti svoj ostanak u showu i ulazak u MasterChef kuću.

Kako je u Damirovom timu i jedna strankinja, Wannapa Ponyon, ona će imati simultani prijevod svega što Damir govori kako bi mogla pratiti izazov.

Prvi zadatak kandidatima će biti napraviti rižoto od cikle na način na koji će ga raditi Damir, a prilikom toga jedan kandidat već će u startu zaostajati, pa će ga Damir morati podsjetiti i da se kuhalo za vodu mora uključiti kako bi se voda u njemu ugrijala.

Tko će to biti i tko će od osam kandidata ostati bez mjesta u vili i time završiti svoje MasterChef putovanje, a tko će proliti suze zbog ostanka, doznat ćemo već večeras.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju