Mnogi su se pitali je li doista to Damir Poljičak na pozornici showa 'Tvoje lice zvuči poznato'!

On je naprosto nevjerojatan, a i vodeći je u ukupnom poretku! Damir Poljičak kao Joe Cocker ponovno je pokazao kako nema transformacije u kojoj se neće snaći.


 

U liku engleskog pjevača punog imena Johna Roberta Cockera Damir Poljičak izveo je pjesmu ''Unchain My Heart'' s kraja 80-ih.

''Joe Cocker osoba je koja je postala popularnija obradom tuđih pjesama nego vlastitih, ali i te su obrade vrijedne slušanja'', rekao je  prije nastupa.

Osim sjajne maske zbog koje je proveo više sati šminkajući se, ali se itekako isplatilo, Damir je izveo i izvrsnu vokalnu transformaciju.

Nakon Mariah Carey postati Joe Cocker nije bio jednostavan zadatak.Pogledi oduševljenja i nevjerice članovi žirija nisu mogli sakriti, a prije samog početka nastupa Petreković je rekao: ''Opet dobro izgleda''.

Mi možemo reći da i jako dobro zvuči. Ovaj je akademski glumac i karakterno ušao u lik što se moglo primijetiti po facijalnim ekspresijama.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju