Damir je ovjekovječio jedan od najpopularnijih bendova ovih prostora Magazin!

Da akademski glumac Damir Poljičak može sve što poželi dokazao je i u sedmoj epizodi showa transformacijom u Jelenu Rozgu

Pjesmom ''Suze biserne'' Damir je utjelovio Jelenu Rozgu koja je 1996. godine postala članica popularnog Magazina. Upravo je ova pjesma proglašena najizvođenijom pjesmom 1996.

Kako bi što vjernije dočarao originalan spot Damir je na pozornici imao ljuljačku, a plesači oko njega ostali su nepomični!

''To je jedna od pjesama koje vezujem uz djetinjstvo, bio sam klinac kad je pjesma izašla. Radujem se tom zadatku!'', komentirao je Damir kojem je ovo druga ženska transformacija za redom.

via GIPHY

U prošloj je epizodi utjelovio Maju Šuput te je rekao: ''Očito da još nisam odradio sve ženske likove kako bi trebalo, pa možda imam još jedan popravni'', duhovit je Damir.

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju