U desetoj epizodi Damir Poljičak postaje 'Sinjska Alka Vuica' kako on to duhovito kaže.

Poznatu pjevačicu i kantautoricu Alku Vuicu utjelovit će Damir Poljičak koji se veseli ovotjednom zadatku.


 

''Alka mi je najviše poznata iz 90-ih. Tada su njeni hitovi bili ''Od kad te nema'', ''Laži me'' i ta neka gipsy faza. Alka je jednako zanimljiva sa svojim pjesmama, ali i s onim koje je pisala i za druge'', rekao je.

Kaže da nakon transformacija koje je do sada prošao ovo za njega ne predstavlja vokalno prevelik izazov. ''Ona je duboki alt, pa nećemo morati puno bojati'' slikovit je Damir.


''Završila je era ja diva poput Pavarottija i vraćam se showu u najboljem smislu te riječi. Važno je da glavni fokus ne bude da se nešto to mora, da je posebno i da se izdvaja. Ako to dajemo u fokus vrlo su dobre šanse da se izjalovi. Ja najbolje funkcioniram u ulogama gdje nemam točnu percepciju toga što će se dogoditi i onda mogu dati puno bolje'', zaključio je.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju