Damir Poljičak se na pozornici showa 'Tvoje lice zvuči poznato' predstavio baladom koja je osvojila top liste, ali i srca slušalaca diljem svijeta.

Kao velika američka zvijezda Pink, Damir Poljičak nastupio je u predfinalnoj emisiji. Njegova izvedba mega uspješnice ''What About Us'' bila je impresivna!


 

''Ovo je moje finale prije finala, ako uđem u finale'', objasnio je Damir svoje oduševljenje gljivinom odlukom da upravo on postane ova vrsna pjevačica, ali jednako tako i umjetnica.

Točno onako kako je i najavljivao Damir se u potpunosti predao ulozi Pink, a njegovom su nastupu doprinijeli i plesači koji su svojim pokretima cijeli nastup podigli na sasvim novi nivo.

Po završetku izvedbe Damir je dobio veliki pljesak, ali je i uočio kolegicu s kazališnih dasaka Anu Maras Harmander koja ga je došla podržati.

Prisjetimo se, Ana je bila finalistica treće sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' te je jednako kao i Damir utjelovila Pink. Ana je tada pjevala ''Try'', a o koreografiji koju je izvela još se i sada priča.

Tko vam je više nalikovao na Pink?

glasova:

Hoće li Damiru ova izvedba osigurati finale, kako će se preostali kandidati snaći u svojim novim ulogama i tko će iz polufinalne emisije izaći kao pobjednik ne propustite doznati do kraja emitiranja.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju