Glumcu koji nas je iz tjedna u tjedan iznenađivao i oduševljavao svojim sjajnim imitacijama i transformacijama napokon je ispunjena želja!

Moljenje, potkupljivanje čokoladicama i osmišljavanje pjesma sve do osme epizode neumoljivoj gljivi nisu bili dovoljni da ispuni želju Damira Poljičaka.

Damir je želio postati Pavarotti, a tek u osmoj epizodi i nakon transformacije u Milu Hrnića dogodilo se ono čemu se dugo nadao!

via GIPHY

Gljiva se okrenula upravo na velikog talijanskog tenora, a sreći Poljičaka nije bilo kraja! Skakanje i grljenje na pozornici nisu izostali, a Damir je odmah najavio kako ne očekuje pobjedu već je ova izvedba za njegov gušt.

''Presretan sam zbog toga i jedva čekam'', uzbuđeno je rekao Damir koji je veliki ljubitelj opere i nadodao: ''To mi je jedna intimna želja, a sad kako će to biti, to je nešto drugo''.

''Ima kao neko sidro i uzemljenje za taj veliki vokal koji izlazi iz njegovih usta, a pjesma je strašno lirska i poetična'', kazao je Damir koji će izvesti ''Caruso''.

''Moja očekivanja od ove izvedbe su jako velika, ja uvijek očekujem puno od sebe i nikad se ne razočaram'', samouvjereno je zaključio.

via GIPHY

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju