Damir Morpurgo ocjenjivat će najbolje svjetske radove PromaxBDA Global Excellence Awardsa!

PromaxBDA Global Excellence Awards najprestižnija je svjetska nagrada na području promocije, marketinga i dizajna, a ove godine u ocjenjivanju najboljih radova, sudjelovat će i voditelj ON-AIR promocije Nove TV Damir Morpurgo.



Biti izabran i pozvan u žiri PromaxBDA izuzetno je priznanje. Gospodin Paul K Lee, koordinator PromaxBDA Global Excellence Awards me kontaktirao i zamolio da prihvatim njegov poziv i postanem član žirija. Moja uloga će biti ocjenjivanje najboljih radova iz područja promocije na svjetskoj razini i to u sljedećim kategorijama: Marketing creativity, Art direction design, Branded content, Multimedia, Print, Sport, News. Drago mi je što su na taj način priznali moju profesionalnu kompetenciju i što ću kao voditelj ON-AIR promocije Nove TV imati privilegiju odlučivati o najboljim svjetskim radovima PromaxBDA Global Excellence Awardsa.“ kazao je Damir Morpurgo.

 

PromaxBDA postavlja standarde u medijskom marketingu na međunarodnoj razini i sinonim je za izvrsnost i pomicanje granica. Radi se o globalnoj nagradi, stoga u samom natjecanju sudjeluju akteri iz cijelog svijeta i konkurencija je izuzetna.



Svaka kategorija nosi tri nagrade: zlatnu, srebrnu i brončanu. Nova TV je na prošlogodišnjoj dodjeli osvojila dvije srebrne nagrade, u kategoriji za video prikaz u televizijskom informativnom programu: za produkcijsku grafiku u informativnom programu i za najbolji TV studio i video zid.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju