Bilo je tu viceva, pjevanja, ali najbitnije – bilo je puno smijeha.

Damir od svojih dvadesetih godina pjevuši. Prvo je to radio samo za sebe, kasnije proširio na svoje društvo, a prije 6 mjeseci nastupio je u svojoj mjesnoj zajednici pred nešto većim brojem ljudi. Pjeva narodne pjesme, odnosno nešto što on smatra zlatnim hitovima. Većinu života radio je kao auto-tehničar na održavanju dijelova vozila i prije 6 godina otišao je u prijevremenu mirovinu i kaže da mu je to bila dobra odluka. Najviše uživa na zabavama u mjesnoj zajednici na kojima se pjeva, karta i pričaju se vicevi. Za svoj nastup na Supertalentu ima razne ideje i ne vjeruje da će dobiti 4 'X' od žirija pa ih se i ne boji.

Gospodin Ljubek nastup je otvorio s vicevima te se tu već dalo naslutiti kako od njega možemo očekivati neočekivano. Nakon tog uvodnog dijela i prpošne komunikacije koju je imao s Martinom, uslijedilo je pjevanje i publika ga je pratila u ritmu. Ta milozvučna atmosfera ponijela je žiri te su zaplesali. Fabijan i Maja su otvorili plesnim koracima, a Davor je zaplesao s Martinom.
Martina je bila u dilemi: „Nikad nisam željela nekog više pustiti dalje, a s manje talenta.“ Maja je rekla kratko i jasno: „Blago društvu koje ima Vas za stolom.“ Dobio je DA od Davora, najveće moguće DA od Maje, od Fabijana apsolutno DA, a i od Martine je dobio DA !

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju