Damir Kedžo pobjednik je finalne emisije i treće sezone najgledanijeg glazbeno zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

U tijesnoj i neizvjesnoj odluci sve do posljednjeg glasa i boda, njegova imitacija Mariah Carey i izvedba pjesme 'All I Want For Christmas Is You' zaslužila je najviše bodova kolega natjecatelja i žirija.


 

Kao pobjednik sezone, Damir je imao i čast odabrati kome će Nova TV u njegovo ime donirati glavnu nagradu u iznosu od 40.000 kuna, a odlučio se za udrugu „Crveni nosovi“ iz Zagreba koja se bavi psihosocijalnom podrškom prvenstveno djeci na liječenju u bolnicama, pomoću humora i životne radosti.



U finalnom poretku Damira su slijedili Ana Maras Harmander, Lana Jurčević te Matteo Cetinski.

Gost žirija finalne emisije bio je Petar Grašo koji je prvo pohvalio Damirov prijašnji nastup. „Prvo ti moram kazati da si bio odličan Grašo.“ , rekao je na početku Grašo te nastavio osvrtom na nastup: „Sviđa mi se jako kada si ulazio imao si taj sjaj u okicama koje Mariah Carey ima prije nastupa kada vidi koliko ljudi ima na stadionu, koliko je karata prodanih...“



Ana Maras Harmander je priredila pravi scenski spektakl kao Sophia Loren i s punim žarom izvela pjesmu 'Mambo Italiano'.



Lana Jurčević je donijela beskrajno zabavnu imitaciju Siniše Vuce i izvedbu 'Volim piti i ljubiti'. Za potrebe cjelokupnog dojma njenog nastupa, na pozornici je korišteno i pravo pečeno janje.



Matteo Cetinski je fenomenalnom izvedbom podsjetio na pjevačku legendu, Elvisa Presleyja, a izveo je njegovu pjesmu 'Viva Las Vegas'. Pored izvedbe, sjajna je bila i njegova maska koja ga je odlično transformirala.



U druga dva nastupa ostali natjecatelji su izašli u duetima, a zabave nije nedostajalo. Filip Dizdar i Žanamari nastupili su kao Magazin & Lidija Horvat Dunjko. Zajedno su otpjevali pjesmu 'Nostalgija'.



Hana Hegedušić i Fil Tilen su imali muško ženki duet Al Bano & Romina Power, a u ženskoj ulozi se našao Fil Tilen, dok je Hana još jednom nastupila kao zavodnik, ovaj put talijanski. Izveli su pjesmu 'Felicita' , a na kraju je naravno pao i poljubac.

Propuštenu epizodu finala showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pogledajte besplatno na novatv.hr
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju