Dva tjedna nakon što je show napustila njegova djevojka Lara, četrdesetjednogodišnji inženjer strojarstva, Damir Toplek, odlučio je kako je došlo vrijeme da se pridruži svojoj Juliji.

U dvoboju snage, kategorija pila, izgubio je od Kristijana Nikšića i časno napustio show.
'Mislim da je došao taj trenutak kad ja moram van, to je tih mjesec dana. Meni je bilo čist dosta, pokazao se jesam, napravili smo puno i imam 20 novih prijatelja!', izjavio je Damir sretan što će ponovno vidjeti svoju djevojku, a za novog Gazdu Nove farme postavio je svog prijatelja Darka Domijana.Osim Damira, zelena zajednica ostala je bez još jednog člana. Naime, Igor Trajbar, koji je u show ušao prošlog tjedna, nakon pomnog razmišljanja odlučio je kako zbog bolova u nozi ne može nastaviti svoje sudjelovanje u showu. 'Žao mi je jer sam se zbližio s ostalim farmerima, s nekima od njih posebno i zapravo da nisam u takvoj situaciji sigurno bih ostao i borio bih se, i mislim da bih dosta daleko dogurao.', kazao je Igor netom prije što je napustio Farmu.

Budući da zajednica koja izgubi tjedni zadatak šalje svoja dva duelista u eliminacijski dvoboj, pobjednička zajednica izabire svoja dva člana za mini dvoboj, odnosno dvoboj za ispunjenje želja. Tako su se ovoga puta iz crvene zajednice za ispunjenje želja borile Ankica i Sara, a u bacanju potkova vještija se pokazala Ankica i tako se izborila za svoju želju – suprugovo pismo. 'Ovo je ohrabrenje što se tiče supruga za mene, s ove dvije - tri riječi što mi je rekao, da ne budem ukočena, da sam među vukovima i da se ne predajem. Ja znam što on time govori.', izjavila je Ankica nakon pobjede.
BURAN TJEDAN, SMJENE GAZDA, NOVA PRAVILA

Obzirom na buran tjedan koji je sada iza farmera, a u kojemu smo svjedočili opstrukcijama, bunama, revolucijama, ali i agresivnom ponašanju unutar crvene zadruge, produkcija showa poduzela je određene sankcije. Iako posao u crvenoj zajednici nije trpio, a farmeri su za obavljeni rad bili nagrađeni i zelenim certifikatom, ipak su pali na testu međuljudskih odnosa. Dvije farmerice su tako zbog svog ponašanja dobile žuti kartonSara jer se pokazala kao pasivno agresivna osoba prema Ankici i drugima, a Jasmina je žuti karton dobila zbog svog brzog jezika. S druge strane, Ante, kao Gazda farme koji bi trebao unositi red i mir, a ne nasilje i razdor u grupu koja mu je povjerena, svrgnut je s vlasti. Odlukom zajednice, za novog Gazdu postavljen je ponovno Goran koji je farmu vodio prva tri tjedna. 'Mogu se samo zahvalit što vjeruju u mene!', izjavio je Goran.

Kako je izlaskom Damira i Igora, zelena zajednica spala samo na dva muška člana, došlo je do zamjene pojedinih farmera. Naime, Gazdama farmi, Goranu i Darku dana je mogućnost da preotmu dva člana iz suparničke zadruge. Tako je Goran u svoj tim odabrao Josipu i Katicu, a Gordan i Ankica prešli su u Darkovu zajednicu na Staru farmu.

Hoće li poučeni iskustvom proteklog tjedna farmeri u narednom biti blaži jedni prema drugima te kako će prelazak ovih četvero farmera utjecati na zadruge, ostaje nam za vidjeti jer već od petog tjedna prvi duelist ne samo da će moći birati suparnika u dvoboju iz svoje zajednice, već i iz suprotne farme!

Pratite #FarmaHR i na društvenim mrežama - Facebook i Instagram te na službenoj stranici FARME

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju