Novu sezonu showa "Ples sa zvijezdama" ovog proljeća gledamo u programu Nove TV.

Damir Horvatinčić vraća se nakon tri godine u show "Ples sa zvijezdama" kao plesni mentor.

U intervjuu za portal showbuzz.hr otkrio je po čemu pamti posljednju sezonu u kojoj je plesao.

"Super je osjećaj i jako mi je drago što ću opet biti dio ovog projekta, u kojem upoznaš neke nove i vesele rasplesane duše. Ples sa zvijezdama velik je projekt i drago mi je da mu se vraćam nakon pauze tijekom jedne sezone", priznao nam je Damir.

 

 

Damir je plesni koreograf, licencirani učitelj latino i standard plesova te aktivan plesač 25 godina. Višestruki je državni prvak u latino-američkim plesovima, pobjednik mnogobrojnih domaćih plesnih natjecanja te finalist mnogih međunarodnih plesnih natjecanja. Damir je i licencirani učitelj latino-američkih, standardnih i društvenih plesova te vlasnik svoje plesne škole i brenda: Prvi ples by Damir Horvatinčić. Frizer je po struci, te radi i kao prodajni referent u uglednoj privatnoj tvrtki koja se bavi građevinskom limarijom. Također, Damir je mentorirao brojne zvijezde u formatu ''Ples sa zvijezdama'', pobjednik je ''Plesa sa zvijezdama'' 2010. kada mu je partnerica bila Nera Stipičević, a gledali smo ga i na Novoj TV 2019. godine kada mu je plesna partnerica bila Josipa Pavičić.

Najveći plesni show okupit će najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače koji će plesnim ritmom ući u domove brojnih gledatelja, u još jednoj spektakularnoj sezoni popularnog showa. Svi oni prenijet će nam dio sebe na plesnom podiju u uzbudljivim i zabavnim emisijama uživo iz novog studija Nove TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju