Ne propustite novu emisiju showa u nedjelju na Novoj TV!

Ove nedjelje očekuje nas joj jedna plejada sjajnih nastupa natjecatelja koji će dati sve od sebe da nas zadive i zabave u novom izdanju showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Damir Kedžo utjelovit će ekstravagantnu umjetnicu koja ostavlja bez daha, neponovljivu Josipu Lisac. ''Dosta sam se potrudio oko ove transformacije. Osjećaj težine ovog puta je puno, puno veći. Zauzdavanje je i ovaj put moj ključ uspjeha, ali na drugačiji način. Josipa je posebna, ima interpretaciju koju ne možeš zamijeniti ni s čim drugim i samim time je oličenje umjetnosti'', rekao je Damir osvrćući se na zahtjevnu pripremu utjelovljivanja Josipe Lisac.

Katarina Baban ovoga puta na pozornici će zaplesati u latino ritmovima i dvostrukoj muškoj ulozi – kao Maluma i Marc Anthony. ''Španjolski mi stvarno nije problem, gledala sam puno španjolskih sapunica, sviđa mi se taj jezik, lijepo je. Dobro je da su njih dvoje različiti jer ću im onda tako moći pristupiti u transformacijama. Da su slični bilo bi kao dva slična čovjeka na sceni, a ovako ću utjeloviti dva različita lika na sceni'', rekla je Katarina.

 

Dalibor Petko nakon Dua Lipe opet uskače u ženske cipele. Ove nedjelje utjelovit će nenadmašnu Maju Šuput, a tek ćemo vidjeti kako će se voditeljici showa svidjeti njegova preobrazba. ''Čekam nestrpljivo da nakon nastupa pogledam Majino lice i otkrijem hoću li sljedeći dan dobiti ječmenac na oku'', komentirao je Dalibor izbor koji mu je dodijelila gljiva te dodao da je najviše bio na koncertima Maje Šuput i da ga je ona više puta iz publike izvukla na pozornicu. ''Kažu da ne smijem pasti u energiji, a ja ću dodati da je energija suvišna riječ i da samo ne smijem pasti'', našalio se Dalibor.

U liku i djelu reperice Cardi B pred žiri će izaći Maja Bajamić. ''Veliki sam fan njezinog karaktera koji je bez cenzure. Volim kod nje tu istinu kojom zrači. Zato mi je velika čast utjeloviti je'', rekla je Maja te dodala da će biti izazovno nositi jako, jako visoke štikle i imati dugačke nokte na rukama.

 

Mario Roth utjelovit će simpatičnog Micka Hucknalla iz benda Simply Red, a Ivana Mišerić na pozornicu izlazi kao vrckava Danijela Martinović u vrijeme kada je pjevala u bendu Magazin. Rijetko viđen duet Shaire i J.Lo sa Super Bowla izvest će Mario Petreković i Saša Lozar i time u šarenom studiu prirediti veliki spektakl.

Ne propustite novu emisiju sedme sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' i nevjerojatne i zabavne nastupe i transformacije osmero all stars kandidata! 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju