Ove nedjelje velika imena svjetske estrade dolaze na pozornicu showa 'Tvoje lice zvuči poznato', a mi smo u iščekivanju njihovih nastupa!

I ove nedjelje gledatelje Nove TV očekuju izvrsne transformacije u popularnom showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.


 

U mrežastoj odjevnoj kombinaciji za koju se Paola Vlaić Bekić bojala da više otkriva neko pokriva ova će radijska voditeljica i blogerica utjeloviti Kasandru.

Da ''Tvoje lice zvuči poznato'' ispunjava velike želje dokazao je Damir Poljičak kojem se ostvaruje veliki san. U večerašnjoj epizodi postaje talijanski tenor Luciano Pavarotti, a ovdje pročitajte što je izjavio o svojoj dugo očekivanoj ulozi!

Čak dvije Katy Perry vidjet ćemo zahvaljujuči transformaciji Matka Knešaureka i Uršule Divošević. Ovaj će dvojac izvesti veliki hit ''Roar'', a očekuje ih preslatka scenska izvedba.

Dredloksi i reggae asociraju nas na jedinstvenog Bob Marleya, a njega će utjeloviti jednako tako jedinstven Davor Dretar Drele koji kaže da ga ne čeka toliko težak vokalni zadatak, ali zna da će poprilično dugo provesti na šminkanju kako bi se što više i tjelesno približio ovom glazbeniku s Jamajke.

Prošlotjedna pobjednica Maja Bajmić nakon Michaela Jacksona dobiva pravi glazbeni preokret. Maja postaje nekadašnji kralj dance scene Senna M.

Katarina Baban ovoga puta može odmoriti od muških transformacija jer postaje vrlo seksipilna Nicole Scherzinger iz američkog pop sastava Pussycat Dolls.

Anu Vilenicu vidjet ćemo također kao članicu jednog američkog benda, ali muškog. Ana će na jedan dan postati članica benda Kool & The Gang.

Zanimljiva transformacija bit će i ona Amela Ćurića koji će utjeloviti Celiu Cruz s pjemom ''Oye Como Va''. ''Ovo je ritmična pjesma, poznati nam ritam, poznati groove'', najavljuje Amel. 

via GIPHY


Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju