„Osobe koje napuste Survivor postaju dio žirija. Njihova zadaća je vrlo vrlo važna“

U proteklih nekoliko tjedana u „Survivoru“ zaredalo se da na nominacijama prva izglasana osoba bude iz plavog plemena, no ovoga puta situacija je bila potpuno drugačija jer su se plavi na Plemenskom vijeću pojavili s totemom plemenskog imuniteta koji im je osigurao privremenu bezbrižnost. Dok su plavi odmarali, njihovi suparnici iz crvenog tima jedan po jedan morali su svoj glas dati osobi koju najmanje žele u svom timu, a većina glasova pripalo je glumici Mini. Prije Plemenskog vijeća, crveni tim sudjelovao je na izazovu za osobni imunitet u kojemu je pobjedu odnio Vladimir koji si je na taj način osigurao spas od izglasavanja.

Premda su već u nekoliko navrata pojedini članovi crvenog tima izjavili da Minu smatraju jednom od najslabijih karika, dosad je na svakim nominacijama uspjela izbjeći odlazak u duel. „Znala sam da taj moment treba doći i jako mi je drago što je došao u ovom trenutku, a ne ranije“, rekla je Mina priznavši da joj je jedina želja pobijediti u duelu koji se bliži. 

Osim Minine nominacije, koja je neke kandidate iznenadila više, a druge manje, ovo Plemensko vijeće ostat će upamćeno po uvođenju novog pravila s kojim će započeti novo razdoblje u „Survivoru“. „Nakon spajanja timova, može se reći da počinje novi Survivor. Novi otok, novi početak i nova pravila. Prvo pravilo, ozlijeđene osobe više nemaju imunitet, što znači da za ozlijeđene osobe možete itekako glasovati na Plemenskom vijeću. Drugo pravilo glasi da ćete imati žiri. Osobe koje napuste Survivor postaju dio žirija, no oni će i dalje dolaziti na svako Plemensko vijeće, ali kao promatrači. Imajte to na umu kada budete glasovali jer njihova zadaća je vrlo vrlo važna“, upozorio je Mario najavivši pravilo koje će uvelike promijeniti daljnji tijek natjecanja.

Koja će biti uloga žirija i tko će postati njegov prvi član ovisi o ishodu nadolazećeg duela koji će se doznati uskoro!

Emisiju "Survivor" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju