Više saznajte u ovotjednoj emisiji

Zlatna Kalifornija, obećana zemlja za milijune ljudi, ekonomski najbogatija američka savezna država, dom je ovotjedne epizode Coolturista. Upoznajte zemlju meda i mlijeka poznatih pješčanih plaža, oceana, Hollywooda i jedinstvenih prirodnih ljepota.

U prvoj epizodi iz Kaliornije donosimo priču o njenom najvećem gradu Los Angelesu, gradu tv serija, filmova, poznatih i slavnih, “Baywatch” plaža… Provjerite što grad nudi svoji turistima i čime ih osvaja.

Vodimo vas i u dva poznata kalifornijska nacionalna parka, poznati Death Valley (Dolina smrti) i Yosemite, iako geografski blizu potpuno drugačija, ali jedako fascninantna. Provjerite zašto je zloglasna Dolina smrti s najvišim temperaturama na svijetu, zapravo očaravajući nacionalni park.

 

Iako tehnički nije u Kaliforniji vodimo vas i u Las Vegas, grad koji večina turista koja istražuje Kaliforniju posjeti i grad u kojem ogroman broj stanovnika iz Kalifornije ima vjenčanja ili djevojačke i momačke večeri. Otkrijte zašto sve što se dogodi u Vegasu u njemu i ostaje.

U goste nam je opet stigao Richard, naš stručnjak za kuhinju SAD-a i pripremio tipične kalifornijske zalogaje.

Nove uzbudljive turističke priče emisije "CoolTurist" pratite nedjeljom na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju