Ne propustite!

Na Staru godinu ekipa Coolturista vodi gledatelje po najljepšim predjelima divnog Kvarnera. U novoj epizodi upoznajte nevjerojatnu raznolikost regije koja, unatoč svojoj skromnoj veličini, nudi bogatstvo doživljaja prilagođenih svim ukusima i turističkim željama. Coolturist otkriva najljepše kvarnerske plaže, ali i potpuno drugačiju rutu Zrinskih i Frankopana, istražujući utvrde, dvorce i tvrđave koje čine jedinstvenu rutu s bogatom poviješću.

Jeste li znali da Hrvatska isto ima svoju el Camino stazu? Naša je smještena na otoku Krku. Zašto je ona genijalan način za upoznati otok, koliko je dugačka i koliko je potrebno da se prijeđe, odgovore doznajte od pokretača hrvatske Camino staze u novoj epizodi Coolturista.

 

Ove nedjelje ekipa Coolturista penje se na inspirativne Mošćenice, upoznaje pravi mali raj za „čokoljupce“ i jedan od najposebnijih vinograda u Hrvatskoj, u gradu gdje se svake godine održava pravi Bečki bal i kojim odiše austrijska aristokracija. Naravno, riječ je o bajnoj Opatiji.

Iako je bilo teško smjestiti sve što Kvarner može ponuditi svojim turistima u jednu epizodu, Coolturist nije zaboravio na jednako važne gastro minute koje je upotpunila velika zvijezda s Kvarnera – kvarnerski škamp.

 

Ne propustite novu epizodu Coolturista na Novoj TV i inspirirajte se različitošću Kvarnera!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju