Ne propustite!

Ledena kraljica, tirkizna rijeka Cetina, koja cijelim svojim tokom prolazi kroz Splitsko-dalmatinsku županiju bila je inspiracija za novu epizodu Coolturista. Veliko vrilo (Glavaš) i sve ljepote Cetine, kao i brojne atrakcije, doživite ove nedjelje u novom izdanju emisije.

Prvo veliko zaustavljanje vodi ekipu Coolturista u alkarski viteški grad Sinj. Nakon posjeta muzeju Alke, Coolturisti se penju na lokaciju s najljepšim pogledom na Sinj i Sinjsko polje te ispituju stanovnike što za njih Alka predstavlja. Avantura se nastavlja do udruge Samarica i njihovih neponovljivih tura konjima kroz jezero.

Uzbudljivo putovanje Coolturista nastavlja se duž tokova rijeke Cetine, pružajući gledateljima priliku da otkriju nevjerojatne adrenalinske izlete koje ovaj dio Hrvatske nudi, među kojima je i canyoning kroz kanjon rijeke Cetine. Otkrijte koje sve doživljaje skriva rijeka Cetina i koje sve mogućnosti za izlete postoje.

Neizostavan je i senzacionalan kraj Cetine kod Omiša, gdje rijeka postaje dio Jadranskog mora. Tamo je ekipa Coolturista pronašla odlično mjesto za gastronomski užitak, u morskim tradicionalnim delicijama.

 

Nova epizoda Coolturista donosi i veliku turističku zvijezdu Splitsko-dalmatinske županije, sve posjećeniji grad Split i turistima dobro poznatu Makarsku. Obilasku se pridružila lokalna vodičica koja otkriva sve tajne svojeg najdražeg grada, a putovanje se završava na senzaciji “Skywalk Biokovo”, koja privlači sve veći broj ljudi u Makarsku.

Budite i ove nedjelje uz Novu TV i Coolturist!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju