Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Najljepši zalazak sunca na svijetu, najveće prirodno ogledalo na svijetu, jedan od najljepših prirodnih fenomena koji postoji i još puno toga mogli bi nabrojiti za najveću slanu pustinju na svijetu, bolivijsku Salar de Uyuni. Upravo tu prirodnu atrakciju donosimo ovaj vikend u novoj epizodi Coolturista. Što je sve u slanoj pustinji zanimljivo, koje atrakcije i lokacije se ne propuštaju te koje je razdoblje apsolutno najatraktivnije za posjet kako bi doživjeli neponovljiv fenomen hodanja po najvećem prirodnom ogledalu na planeti.



Osim toga imamo i snimke s dugo godina najopasnije prometnice na svijetu, slavno neslavne bolivijske ceste smrti koju je voditeljica Riana prošla na jedan još malo uzbudljivi način od većine turista koji je prolaze biciklima. Ne propustite provjeriti kako izgledaju kadrovi s ceste koja je desetljećima oduzimala stotine života i tako stekla naziv Ceste smrti, koliko su visoke i neograđene provalije iznad koji cesta prolazi te kako je voziti se tik uz vanjski rub ceste.



Uz vizualni doživljaj Bolivije imamo naravno i gosta koji nam je pripremio najpoznatiju bolivijsku juhu od kikirikija, a ta svima poznata namirnica navodno dolazi upravo s područja današnje Bolvije.

Nove uzbudljive turističke priče emisije 'CoolTurist' pratite nedjeljom na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju