Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Ovaj tjedan Coolturist vas vodi na egzotičnu Šri Lanku. Ne propustite pogledati sve čari koje skriva ovaj biser Indijskog oceana. Zemlja čaja i cimeta, nekada poznata pod imenom Cejlon, otkriće je za sve zaljubljenike u daleka putovanja i turiste koji traže još neistražena mjesta na našoj planeti.

 

Provjerite kakva je to Lavlja stijena, odnosno drevni grad na vrhu teško dostupne stijene. Lavlja stijena, odnosno grad Sigiriya, danas je na popisu svjetske baštine UNESCO-a, a osim važnosti za Šri Lanku jedan je od najbolje očuvanih primjera antičkog urbanističkog planiranja.
Vodimo vas i u neke od prekrasnih nacionalnih parkova na otoku. Od njih čak 26 odabrali smo dva koja su najbolja za doživjeti bogati životinjski svijet Šri Lanke. Upoznajte i najljepša mjesta na obali te uživajte u dugim pješčanim plažama i bojama oceana, ali i mjestima koja posebno obožavaju surferi.

 

Gosti u ovotjednoj emisiji su vlasnik poznatog šri lankanskog restorana i njegov glavni chef. Ako ste ljubitelj novih egzotičnih okusa, nikako nemojte propustiti novu epizodu Coolturista.

Nove uzbudljive turističke priče emisije "CoolTurist" pratite nedjeljom na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju