Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Pogledajte zašto je osvojio sve posjetitelje i postao jedan od najposjećenijih u zemlji, a posjećujemo i ponovno otvorenu božićnu bajku obitelji Salaj.

Potpuno jedinstven Varaždin Eye, trenutno jedini takav u Hrvatskoj, najzabavniji Djed Božićnjak s pravom kućom, najveći adventski kalendar u zemlji, mjesto gdje spavaju anđeli, mnoštvo glazbenih događanja, puno ukusnih zalogaja po pristupačnim cijenama, beskrajno puno bijelih borova i lampica, klizalište i ledeni tobogan - samo su neke od stvari koje vas čekaju ove godine na Adventu u Varaždinu, a sve donosi ekipa Coolturista.

Osim toga, prošetat ćemo i najljepšim lokacijama Adventa u Zagrebu. Iako nešto skromniji, zagrebački advent i ove godine ima nekoliko čarobnih lokacija koje obožavaju Zagrepčani i njihovi gosti. Ove nedjelje pogledajte što se ne propušta u Zagrebu i zašto je Polarni Advent u divljem srcu grada nezaobilazno mjesto.

Šećer ovotjedne epizode je čarobno imanje obitelji Salaj gdje stotine tisuća lampica i ove godine potpuno oduševljavaju najmlađe, ali i one nešto starije.

Ne propustite ni gastrominute u kojima spremamo blagdanski ručak s klasičnim namirnicama, ali na malo drugačiji način. Inspirirajte se za nadolazeće blagdanske dane. Vidimo se ove nedjelje!

 

Nove uzbudljive turističke priče emisije "CoolTurist" pratite nedjeljom na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju