Više saznajte u ovotjednoj emisiji

Ni s čime usporediva Afrika i ljepote Tanzanije i Zanzibara čekaju vas ovaj vikend u novoj epizodi Coolturista. Provjerite koju su nacionalni parkovi Tanzanije najbolja safari odredišta te zašto je safari izlet u Africi jedan od doživljaja koji se pamti za cijeli život. Upoznajemo vas s bogatim i divljim životinjskim svijetom Tanzanije, a u emisiji provjerite kadrove lavova, slonova, leoparda, žirafa i ostatka životinjske ekipe koje je ulovila voditeljica Riana.

Osim divljih životinja i predivne afričke prirode, donosimo i priču o Massai narodu, njihovoj kulturi i pomalo šokantnim tradicijama te običajima koji su teško prihvatljivi našoj kulturi. Provjerite kako Massi grade kuće i kako izgledaju njihov tradicionalni ples i vjenčanje.

 

Upoznavanje Tanzanije bilo bi nepotpuno da vas ne provedemo tirkiznim obalama i prekrasnim pješčanim plažama Zanzibara, otoka osim po prirodnim ljepotama, poznatom i po činjenici da je na njemu rođen Freddie Mercury. Upoznajte otok kojeg veliki broj turita diljem svijeta smatra potpunim rajem na Zemlji. Plivamo u društvu delfina, gledamo divovske kornjače i šetamo kroz plantaže začina po kojima je Zanzibar stoljećima bio najprepoznatljiviji.

Naravno, imamo i čarobnu gošću koja će pripremiti nešto tipično za Afriku, vlasnica afričkog restorana u Zagrebu, koji je po mnogočemu drugačiji.

Nove uzbudljive turističke priče emisije "CoolTurist" pratite nedjeljom na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju