Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Ovaj vikend uz Coolturist se pripremite na pravu dozu egzotike i putovanja kroz kulturu autohtonih Andskih naroda, Indijanaca. Grad u kojem ćete pronaći tržnicu za vještice; dolinu Mjeseca, otopljeni glečer koji je nekad bio najviše skijalište na svijetu sa žičarom; najspektakularniji javni prijevoz na svijetu – podzemnu koja se zapravo kreće zrakom, a jedna od stanica joj je doslovno u oblacima; grad kojeg je više od pola bez fasada i grad koji bi bio najviši glavni grad na svijetu da nije “samo” administrativno središte... Već zvuči dovoljno egzotično i neponovljivo, a još nismo ni sve otkrili.



Grad je La Paz, za Indijance koji ga čine, “Dama mira”, možda je ispravnije reći neponovljivi La Paz. Zemlja je Bolivija, a termin je ovaj vikend i nova epizoda Coolturista, koja se ne propušta ako želite upoznati stvarno posebno mjesto na karti Latinske Amerike, ali i cijelog svijeta.



Provjerite zašto ga voditeljica Riana smatra jednom od najluđih lokacija na putovanju po Latinskoj Americi te zašto toliko lako osvaja brojne avanturiste i “ozbiljne” putnike. Naravno, u emisiju dolazi gost koji je dugo La Paz zvao domom, a pokazao je kako pripremiti pravi bolivijski recept, Pique Macho. Kao što već samo ime govori, pravo “muško” jelo. Naravno, vole ga i žene, a detalje donosimo za vikend.

Nove uzbudljive turističke priče emisije 'CoolTurist' pratite nedjeljom na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju