Više saznajte u ovotjednoj emisiji.

Mnogi gledatelji za ovo neobično mjesto nisu ni čuli, a ono se već može pohvaliti vrijednom nagradom - na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada International Hospitality Awards 2017, Subspace hostel osvojio je prvo mjesto u kategoriji najboljih europskih hostela. Svemirski dizajn ovdje je u potpunosti u funkciji gosta, pa svaka kapsula ima sve za ugodan boravak i siguran san! Ljubitelji science fictiona ovo su mjesto odavno upisali na kartu omiljenih destinacija, a čime se još izdvaja iz žestoke zagrebačke konkurencije, pogledajte u Coolturistu!

Ljubavni jadi, problemi na faksu ili kritika današnjeg društva – sve su to teme kojima se bavi Jeboton, sasvim poseban kolektiv bendova koji je postao prepoznatljiv zvuk sa zagrebačke špice! Sastavljen od 18 glazbenika iz nekoliko zagrebačkih bendova, ovaj sasvim poseban ansambl treba samo nekoliko trenutaka za pravi ulični tulum. Njihov neposredan način muziciranja sad već tradicionalno zavole svi koji im se nađu na putu! U Coolturistu doznajte što sve smjera ova raspjevana zagrebačka atrakcija!

Smješten u samom centru Zagreba, Art Park u ljetnim je mjesecima postao omiljeno okupljalište onih koji samo u nekoliko koraka žele pobjeći od neizdržive gradske vreve. S obzirom na lokaciju, estetiku i ponudu, Art Park jedinstveno je mjesto u Hrvatskoj, ali i šire! Posjetiteljima je otvoren četiri mjeseca godišnje, a osim video projekcija i koncerata, u strogom centru Zagreba nudi idealno mjesto za "bijeg" i ulazak u jednu posve drukčiju priču. U Coolturistu gledatelji će moći vidjeti kako je idejni začetnik Art Parka došao na tu zamisao te koje je sve prepreke morao nadići da bi u ovom šarenom projektu uživao cijeli svijet!



Nove uzbudljive turističke priče emisije 'CoolTurist' pratite subotom na Novoj TV, a nedjeljom na Domi TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju