Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Najveća država Latinske Amerike, uvijek raspjevani i rasplesani, prekrasan Brazil dom je Coolturist epizode ovaj vikend. Ovu veliku nevjerojatnu zemlju bilo bi nemoguće predstaviti u jednoj epizodi, zato ovaj vikend ide prvi dio u kojem donosimo priču o Iguazu slapovima, najvećem sklopu slapova na svijetu, a za mnoge i najspektakularniji koji postoje na našem planetu. Jedno od čuda prirode i velika želja mnogim zaljubljenicima u prirodne ljepote. Slapove na tom graničnom potezu dijele Brazil i Argentina, a u Coolturistu provjerite što se ne propušta na kojoj strani, trebaju li se posjetiti obje, te postoji li ljepša strana.



Osim apsolutno nevjerojatnih slapova, vodimo vas i na hidroelektranu Itaipu, još jedno svjetsko čudo, ali kad su inženjerska dostignuća u pitanju. Osim toga je i jedna od najvećih na svijetu.



Kuhali smo naravno i nešto brazilsko i ovaj put u društvu profesionalnog kuhara koji je radio kao kuhar upravo u Brazilu. Naučite kako pripremiti poznatu brazilsku feijoadu te njihov najdraži desert Brigadeiro kuglice.

Šećemo Sao Paulom, najvećim i najmnogoljudnijim gradom čitave zapadne hemisfere, a donosimo i priču o alkoholu na kojeg Brazilci voze auto te kako izgledaju njihove benzinske postaje na kojima vozači biraju između čak 4 različite vrste goriva. Ne propustite ovaj vikend upoznati mali dio ogromnog Brazila.

Nove uzbudljive turističke priče emisije 'CoolTurist' pratite subotom na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju