Više saznajte u ovotjednoj emisiji!

Najveća država Latinske Amerike, uvijek raspjevani i rasplesani, prekrasan Brazil dom je Coolturist epizode ovaj vikend. Ovu veliku nevjerojatnu zemlju bilo bi nemoguće predstaviti u jednoj epizodi, zato ovaj vikend ide prvi dio u kojem donosimo priču o Iguazu slapovima, najvećem sklopu slapova na svijetu, a za mnoge i najspektakularniji koji postoje na našem planetu. Jedno od čuda prirode i velika želja mnogim zaljubljenicima u prirodne ljepote. Slapove na tom graničnom potezu dijele Brazil i Argentina, a u Coolturistu provjerite što se ne propušta na kojoj strani, trebaju li se posjetiti obje, te postoji li ljepša strana.Osim apsolutno nevjerojatnih slapova, vodimo vas i na hidroelektranu Itaipu, još jedno svjetsko čudo, ali kad su inženjerska dostignuća u pitanju. Osim toga je i jedna od najvećih na svijetu.Kuhali smo naravno i nešto brazilsko i ovaj put u društvu profesionalnog kuhara koji je radio kao kuhar upravo u Brazilu. Naučite kako pripremiti poznatu brazilsku feijoadu te njihov najdraži desert Brigadeiro kuglice.

Šećemo Sao Paulom, najvećim i najmnogoljudnijim gradom čitave zapadne hemisfere, a donosimo i priču o alkoholu na kojeg Brazilci voze auto te kako izgledaju njihove benzinske postaje na kojima vozači biraju između čak 4 različite vrste goriva. Ne propustite ovaj vikend upoznati mali dio ogromnog Brazila.

Nove uzbudljive turističke priče emisije 'CoolTurist' pratite subotom na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.