Ne propustite!

Ovog vikenda, ekipa Coolturista vodi gledatelje kroz neodoljive čari istočne Hrvatske, istražujući Slavoniju i Baranju, bisere hrvatskog turizma. U pratnji simpatičnog lokalnog vodiča, istražit će se tajne grada bicikla - Osijeka. Zašto poznata osječka katedrala zvoni u neobično doba petkom i zašto su knedle neizostavan dio gastronomske čarolije ovog kraja, doznajte u novoj epizodi.

Putovanje se nastavlja do neodoljivog Kopačkog rita, fascinantnog zelenog prostranstva koje nosi nadimak europske Amazone. Posjet Slavoniji i Baranji ne može proći bez doživljaja s konjima, važnog dijela identiteta ovog dijela Hrvatske. Gledatelji će imati priliku sudjelovati u nezaboravnom istrčavanju konja u Đakovu i istražiti jedinstvenu turu.

 

Novo izdanje Coolturista donosi i tradicionalne okuse u Baranjskoj kući, gdje se, uz ukusnu hranu, otkrivaju i zanimljivosti poput Akademije blata za goste. Gledatelje će ekipa Coolturista povesti i na Vinatlon, vikend posvećen ljubiteljima vrhunskih vina. Što vas sve tamo čeka, kada se održava i gdje pronaći najljepše riječne plaže i prirodne oaze, ne propustite doznati ove nedjelje u novoj epizodi!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju