Više saznajte u ovotjednoj epizodi!

Nova sezona Coolturista kreće s vrlo neobičnim epizodama, onima iz Latinske Amerike. Kroz idućih par mjeseci upoznavat ćemo sedam različitih zemalja na drugoj strani svijeta, njihove kulture, povijest, tradicije, atrakcije, prirodne ljepote i kulinarske navike.



U prvoj epizodi donosimo priču o čarobnom Buenos Airesu, glavnom gradu Argentine, baš kao i proslavljenoj argentinsko, regiji vina, Uco dolini i šarmantnom gradu Mendozi. Pričamo i o fascinantnim Andama i donosimo dašak najduljeg planinskog lanca na svijetu. Saznajte sve o gradu kojeg mnogi putnici smatraju jednim od najljepših na svijetu, o tome koliko su simpatični Argentinci i zašto su ludi za Mate čajem te što najviše vole jesti, pjevati i plesati.



Otkrijte sve o najljepšoj knjižari na svijetu ili kako je nastao tango te koji dio grada se u Buenos Airesu ne propušta. Uz šarene kadrove grada tanga i domovine vina Malbec imamo i gošću iz Argentine koja će pripremiti nadaleko poznate empanade i otkriti par tajni kad je u pitanju priprema odreska kojeg mnogi Argentinci jedu svaki dan, a većina barem tri puta na tjedan.

U vrijeme kad su nam daleka putovanja poprilično otežana, putujte ovaj vikend s nama u daleku Argentinu!

Nove uzbudljive turističke priče emisije 'CoolTurist' pratite subotom na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju