Janko i Martina protiv Maje i Davora pokazali kompetitivni duh i impresivno znanje.

Dok nestrpljivo iščekujemo prvu polufinalnu emisiju prisjetimo se kviza zanja u kojem je naš žiri briljirao. U prošlim sezonama članovi žirija imali su prilike vidjeti pregršt raznolikih talenata koji izazivaju oduševljenje i čuđenje, a u osmu sezonu ušli su spremni, s ciljem da pronađu supertalent koji će ih ostaviti bez daha.

 

Članovi žirija treći su put testirali svoje pamćenje u kratkom kvizu znanja. Prethodna dva videa zajedno ostvarila su gotovo 800 tisuća pregleda na YouTube kanalu Nove TV, a ovoga puta, podijeljeni u dva tima, članovi žirija odgovarali su na blic-pitanja o prošlim sezonama 'Supertalenta'. Iako smo navikli da oni ocjenjuju nastupe i postavljaju pitanja, Janko i Martina protiv Maje i Davora pokazali su kompetitivni duh u kvizu koji je na trenutak promijenio njihove uloge.

Na nekim pitanjima odmah su pokazali impresivno znanje, dok su ih pojedina bacila na razmišljanje. Tko je drugoplasirani prošle sezone, kojem su natjecatelju Frano i Igor dali zlatni gumb te tko je od članova žirija pobijedio u prošlom kvizu – samo su neka od pitanja koja su izazvala raspravu među timovima, a na jednom pitanju Martina je od uzbuđenja uspjela ugasiti mikrofon.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju