Legende se vraćaju!

Ususret uzbudljivoj novoj, šestoj sezoni popularnog zabavnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' koja donosi brojne novosti, i sami voditelji i članovi žirija prošli su kroz zahtjevan proces transformacije. Sve to je bilo u svrhu snimanja spota za šestu sezonu showa Nove TV.



Igor Mešin, nekadašnji voditelj, a sada član četveročlanog žirija stao je ''u cipele'' legendarnog Johna Lennona. Susreo je tako u restoranu popularni član Beatlesa jedinstvenu Marilyn Monroe koju je sjajno odglumila pjevačica, i članica žirija Nives Celzijus.

Njihov kolega Goran Navojec dobio je priliku na trenutak osjetiti kako je to biti Elvis Presley dok se voditelj showa Frano Ridjan transformirao u Freddieja Mercuryja. Da Maji stoji sjajno i crna perika, vidjet ćete u spotu u kojem je odglumila legendarnu Amy Winehouse.



Hrvatska Tina Turner je Indira Levak, a kako se snašla u ulozi ove mega popularne zvijezde pogledajte u spotu koji najavljuje još zabavniju sezonu hit showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' koja uskoro kreće s emitiranjem na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju