Brojne novosti u novim nastavcima.

Najpopularnija serija ''Čista ljubav'' i u novim nastavcima donosi brojne novosti. Jedna među njima bit će i dolazak Vere, Editine sluškinje koju će utjeloviti glumica Biserka Ipša. Vera će posjetiti Jasnu, kojoj će priznati kako je smrtno bolesna. No, neće joj otkriti i mračnu tajnu koju nosi sa sobom.

''Prihvatila sam tu ulogu jer je odlično napisana - rečeno glumačkim žargonom 'ima tu štofa'. Vera je lice koje godinama skriva svoju tajnu: izjeda ju krivnja, tjeskoba, strah. Otkrivanjem istine uvelike će promijeniti živote, sudbine, mnogih njoj dragih ljudi. Teško je bolesna, zapravo umire, ali ne može izbjeći priznanje. Nemoćna je, slaba, iskašljava krv… Uoči snimanja preboljela sam gripu, ali još sam kašljala - to će sigurno biti uvjerljivo odigrano!'' – u šali je izjavila glumica Biserka Ipša te dodaje kako nove epizode donose jedno veliko iščekivanje i napetost, a vezana je upravo uz njen lik i ono što je ona davno napravila.



''Samo snimanje je bilo sjajno organizirano i jako ugodno. Naime danima sam na setu zapravo ležala u toplom krevetu. Krasota! Da mi je više takvih uloga!'' – rekla je poznata glumica.

Kako će izgledati Verin susret s Editom i koja je to tajna koju je došla podijeliti s njom, tek ćemo saznati, no povratak Vere u Vrhovac nije jedini događaj koji će unijeti nemir u Vrhovac. Kako bi se osvetio Heleni, Marcus će socijalnoj radnici ispričati sve najgore o njoj. Kako će to rezultirati na daljnju Mašinu sudbinu saznat ćemo u novim epizodama.



Hoće li Edita ipak izgubiti vilu, hoće li Ranko i dalje nastaviti reketariti Vladu, te kako će se dalje razvijati Blažev odnos s Dinom i Brankom, saznajte u novim nastavcima od ponedjeljka do petka na Novoj TV. 

Nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju