Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Čista ljubav'.

Blaž pred šefom Štefom, koji ih je pozvao na razgovor zbog incidenta, preuzima odgovornost za tučnjavu, čime spasi Tomu od otkaza.

Sretna Edita kupuje zabavni park za Mašu. No, sreću joj pokvari Brankin napad i naredba da se ne približava nikome od njene obitelji!

Sonja se posvađa s Rankom zbog Tome, no on vješto manipulira njome, govoreći joj da je Tomo ništa drugo doli okorijeli kriminalac. Sonja se kod oca Milana raspituje o Rankovim poslovima. On ju uvjerava da je Ranko sve što posjeduje stekao pošetnim radom.

I dok Snježana, Rankova desna ruka, i Milan, Rankov knjigovođa, razmišljaju o novoj konobarici u kafiću, Ranko planira srušiti radničko naselje, ali i riješiti se Tome preko Štefa, kojem se požali na Tomu. Štef poziva Tomo ponovno na razgovor pa Tomo ostavlja Mašu Editi na čuvanje. Maša se počne gušiti te Tomo odlazi pobrinuti se za nju, na što mu ljutiti Štef daje otkaz. Tomo na rukama donosi beživotnu Mašu u bolnicu – hoće li Maša preživjeti?

Sonja shvaća da se mora ispričati Tomi, no to ne uspijeva zbog preažurne Goge. Kada čuje smetlare ispred kuće, Sonja se ponada da će vidjeti Tomu, no dočeka ju ljutiti Blaž koji ju optuži da je baš ona kriva za Tomin otkaz.

Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju