Izaberite najdražeg lika omiljene serije!

Najdraža serija, koja je mjesecima držala gledatelje prikovanima za male ekrane, dočekala je svoj gorko slatki kraj.

Iako smo neke likove voljeli više, a neke manje, sa svima smo se u nekom trenutku poistovjetili i svi će nam podjednako nedostajati.

Ranko

Ranko je osvojio srca gledatelja od kada je došao u Vrhovac. On je i lik koji je u doživio najveći preobražaj: od zločestog dečka postao je osoba koja zaslužuje poštovanje.

Ranko je pokazao kako bezuvjetno voljeti, kako se pomiriti sa sudbinom, kako preživjeti izdaju i suosjećati. Otkrio je sreću roditeljstva i u njoj je pronašao smisao života.

 

Tomo

Tomino dobro srce i šarm osvojili su nas od početka. On nas je naučio kako vjerovati i kako se nositi s najtežim izazovima u životu.

Dao je cijelog sebe kako bi zašitito svoju obitelj i to je njegova najjača osobina.


 

Sonja

Sonja je pokazala kako voljeti bezuvijetno i kako se žrtvovati za one koji nju vole. Gledali smo je u najljepšim, ali i u najtežim trenutcima. Njezine dobrota i hrabrost  učinili su da je volimo još više i da se zajedno s njom radujemo, ali i plačemo.

Sneki

Iako je doživjela tragičnu sudbinu prije samog finala serije, Sneki je pokazala što znači patiti zbog ljubavi i žrtvovati se zbog onoga što najviše voliš. Njezina hrabrost, odvažnost i samouvjerenost učinili su da je poštujemo. Snježanin tragičan kraj samo je zaokružio krunu njezine osobnosti.

Maša

Maša je u seriji predstavljala sve ono što je nevino i dječje. S njom smo plakali od smijeha, ali i od tuge. Proživjela je toliko toga, a ostala je hrabra mala lavica. Osvojila je srca svih u Vrhovcu, ali i nas iza malih ekrana.

Emina

Emina je pokazala snagu ljubavi i oprosta. Preživjela je ono najteže i smogla snage da oprosti ubojici svoje sestre. Vjerovala je ljudima oko sebe i vidjela samo najbolje u njima. U Eminu i njezinu čistu dušu su se svi mogli pouzdati.

Edita

Edita je pokazala snagu majčinske ljubavi. Suočila se s onim najljepšim, ali i najtežim što je život imao za ponuditi. Izvukla je sina iz najtežeg ponora i dokazala mu kako ga zaista voli. Žrtvovala se i brinula o svima, čak i po cijenu vlastite sigurnosti.

Blaž

Nespretni i neodoljivi Blaž nas je nasmijao bezbrojeno puta. Osvojio nas je svojim razigranim duhom i šeprtljavošću. Njegovo neiskvareno srce na kraju je osvojilo bolju polovicu:  svoju Brankicu.

Goga

Goga je utjelovila sve ono neiskvareno i dobro u čovjeku. Uvijek je tu bila za one koje voli i nasmijala nas nebrojeno puta. Dokazala ja kako se u životu može postići sve ono o čemu sanjamo, pa i više.

Iz mora likova, različitih osobnosti, događaja i prevrata, nije lako izabrati onoga koji će nam najviše nedostajati.

Tko će vam najviše nedostajati?

glasova:


 

O najdražem liku i događajima, koji su vas nasmijali ili rastužili, pišite u komentarima. Svakako spomenite i ostale likove i razloge zbog kojih ćemo ih se uvijek rado sjećati!

Finalnu epizodu serije 'Čista ljubav' pogledajte na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju