Čekaju nas nova uzbuđenja i zanimljivi obrati.

U novim nastavcima hit seriji Nove TV ”Čista ljubav” čekaju nas nova uzbuđenja i zanimljivi obrati.

Vlado će se prisjetiti da ju noći uoči ubojstva čekao Asju na kolodvoru. Tomo će ukrasti Hrvoju značku, provesti ispitivanje među zaposlenicima kolodvora i otkriti snimku nadzorne kamere koja bi mogla Vladi poslužiti kao alibi.



Nakon još jedne svađe sa Sonjom, pomračeni Ranko će se odlučiti na apsolutnu izdaju Vlade. Snježana će iskoristiti Vladinu amneziju kako bi ga uvjerila u njegovu krivnju, što će rezultirati njegovim bijegom iz bolnice. Vlado će se, uz pomoć Rusa, sakriti u napuštenu tvornicu, a Snježana će Hrvoju javiti Vladinu lokaciju.



Tomo će uvjeriti Sonju da imaju dokaz da je Vlado nevin. No optimističnu Sonja, Milana i Jasnu ubrzo će zateći vijest o Vladinom bijegu. Tko će sve potaknuti Sonju da se makne od Tome, hoće li njihova strast napokon izaći na vidjelo, kako će Ranko reagirati kada mu Sonja kaže kako ga ostavlja, hoće li Vladu uhititi i hoće li uspjeti dokazati svoju nevinost, saznat ćemo uskoro. Bit će zanimljivo vidjeti i kako će se dalje razvijati odnos između Blaža i Branke, ali i nje i Hrvoja, te na što je sve spreman Milan kako bi zaštitio svog sina.



Također, u epizodnoj ulozi odvjetnika u epizodama od idućeg tjedna vidjet ćemo glumca Alena Šalinovića.



Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju