Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Čista ljubav'.

 Milan posjeti Tomu i on shvaća da Sonja sve ovo radi da spasi njegov život. Govori Milanu da prikupi inkriminirajuće dokaze protiv Ranka i ode Hrvoju, zajedno ga mogu uništiti.

Milan kopa po Rankovom uredu, tražeći dokaze, ali ne nalazi ništa.Vlado dolazi kod Ranka i govori mu da je izvršio zadatak – riješio se Emine. No, Ranko otkriva da Vlado laže te ga ucjenjuje.

Ranko je pripremio prijem za vjenčanje. Unatoč Sonjinoj molbi da to ne čini, Ranko iz toplica dovodi Jasnu. Sonja mora hiniti sreću pred majkom koja vjeruje da se njena kći udaje iz ljubavi.

Edita motivira Branku da pokuša razgovarati s Helenom. Branka se ponizi i moli Helenu da odbaci optužbu protiv Tome.

Helena Tomi nudi ultimatum: ako želi izaći iz zatvora, mora ostati u braku s njom. Iako Tomo pristane na njene uvjete, Ranko se umiješa u slučaj te Tomu ne puštaju iz pritvora.

Sutradan Branka posjećuje izluđenog Tomu kako bi saznala zašto nije pušten. Nakon razgovora s Tomom, odlazi konfrontirati Helenu, te ubrzo dobiva potvrdu da Helena laže.
 

Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju