Saznajte kako je tekla Sonjina i Tomina ljubavna priča!

Tomo se sa kćeri Mašom nakon 25 godina vratio u Vrhovac, mjesto u kojem je proveo djetinjstvo. Po svom dolasku u Vrhovac, u vlaku je upoznao Sonju, koja živi u sa zaručnikom Rankom.


Tomo i Ranko znaju se iz djetinjstva, iz Doma u kojem su obojica odrastali. Rivalstvo između njih dvojice postoji još odmalena, a ono se nastavlja i Tominim povratkom u Vrhovac. Sonja se posvađala s Rankom zbog Tome, no on vješto manipulira njome, govoreći joj da je Tomo ništa drugo doli okorijeli kriminalac.



Odnos Sonje i Tome imao je uspone i padove. Mislili smo da će "incident" s izgubljenom haljinom dovesti do njihovog prvog poljupca, ali to se ipak nije dogodilo.



Sonja je stalno bila između Tome i Ranka, ali kroz razgovor s majkom, a potaknuta saznanjima o Tominoj kriminalnoj prošlosti, odlučila je biti bolja zaručnica Ranku.



Tomo je odlučio otići iz Vrhovca jer je smatrao kako to mjesto nije sigurno za Mašu. Maši se to nije svidjelo te je odlučila pobjeći. Naposljetku je naišla na Ranka koji je kupio njeno povjerenje te pred Sonjom i Tomom ispao heroj.Tomo je Ranku pružio ruku pomirenja, no mir je kratko trajao. Ranko je nastavio provocirati Tomu te je došlo do fizičkog obračuna.


 

Sonji i Tomi teško pada razdvojenost, ali složili su se da je najbolje da je se on kloni..


Ostaje nam za saznati hoće li se zaista moći držati na udaljenosti. Što vi mislite?

Što će biti sa Sonjom i Tomom u novim epizodama?

glasova:


 

Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju